Gönüllülere Yönelik Etkinliklerimiz

Merkezimizde birçok etkinlik ve program düzenlenmekte olup, bunlar arasında sizin için
ilginç bir şeyler bulacağınızdan emin olabilirsiniz!

A Day Together (Birlikte Bir Gün)

İslam ile yeni tanışmış Muhtedi kardeşlerimizle bir araya gelerek birlikte zaman geçirmek için her ay “A Day Together” etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz.

İftarlar

Müslüman olmayan ziyaretçilerimizi pazartesi, perşembe günleri ve Ramazan ayında iftara davet ediyoruz.

Kahvaltılar

Merkezimiz her cuma ve cumartesi vakfımıza gönül verenler için kahvaltı düzenlemektedir.

Seminerler ve Eğitimlerimiz

A Day Together

Birlikte Bir Gün

Vakıf merkezimizde ya da Süleymaniye Camii’nin manevi atmosferinin teneffüs edildiği cami bahçesinde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizde yeni İslama girmiş kardeşlerimizle kaynaşıyoruz. Ayrıca gün içerisinde, gönüllülerimiz her ay belirlenen İslam’a dair farklı bir konuyu sunarak mühtedilere ve katılımcılara bu yolculukta eşlik etmeye özen gösteriyor.

İftarlar

Ramazan ayında her gün, Ramazan ayı dışında ise Pazartesi ve Perşembe günleri düzenlediğimiz iftarlara gayrimuslim ziyaretçilerimizi davet ediyoruz. Bu sayede, oruç ibadetinin altında yatan hikmetlerden yola çıkarak İslamiyetin mesajını farklı kültürlerden gelen ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Ramazan ayı boyunca, iftarlarımızı her gün merkezimizde vermekle birlikte, bir Ramazan iftarını Süleymaniye Camii’nin bahçesinde kurduğumuz iftar sofrasında yerli yabancı tüm misafir ve gönüllülerimizle gerçekleştiriyoruz.

Herhangi bir karşılık beklemeden kurduğumuz bu sofralar, ziyaretçilerimizin müslümanların misafirperverliğini de bizzat yaşamasına ve  kalplerinin İslama ısınmasına vesile oluyor.

Kahvaltılar

Süleymaniye’de bulunan merkezimiz, Ramazan ayı dışında, her cuma ve cumartesi vakfımıza gönül verenler için kahvaltı düzenlemektedir.
Vakıf yönetimi, bağışçılarımız, gönüllüler ve gönüllü adayları ile birlikte KİM ailesini bir araya getiren bu kahvaltılarda cuma ve cumartesi sabahlarını birlikte paylaşıyor olmanın sevincini yaşıyoruz.

Kahvaltılarımız cuma günleri 9:00-10:30, cumartesi günleri ise 8:30-11:00 arasında olmaktadır.

Kahvaltılarımıza katılmak için kurumsal hattımızdan bizi aramanız ya da whatsapp üzerinden kendinizi tanıtan bir mesaj bırakmanız yeterlidir.