Book design is the art of incorporating the content, style, format, design, and sequence of the various components of a book into a coherent whole. In the words of Jan Tschichold, "methods and rules upon which it is impossible to improve, have been developed over centuries. To produce perfect books, these rules have to be brought back to life and applied."
Front matter, or preliminaries, is the first section of a book and is usually the smallest section in terms of the number of pages. Each page is counted, but no folio or page number is expressed or printed, on either display pages or blank pages.

Basında Biz

KİM Vakfı, misyonunu ve faaliyetlerini medya ve çeşitli iletişim kanalları aracılığıyla geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla çıktığı yolculukta, çalışmalarını daha geniş bir perspektifte tanıtmayı ve anlatmayı hedeflemektedir.

Bu doğrultuda, medya kuruluşları, televizyon kanalları ve gazetelerle güçlü iş birlikleri kurarak önemli adımlar atmaktayız.

Şu ana kadar medya kanalları ile gerçekleştirdiğimiz çalışmaların birkaçına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Gayrimüslim Turistler ve Yeni Müslümanlar ile Süleymaniye Camii'nde İftar
Ülke TV
Süleymaniye'de gönüllüler turistlere İslam'ı anlatıyor
Söz Milletin
Yolunu kaybedip İslam'ı buldu
Ahmet Bulut
Dünyanın dört bir yanından gelen gayrimüslimlere İslam’ı anlatıyorlar
Anadolu Ajansı

Merkezimiz hakkında haberler

Gazeteler bi̇zi̇m hakkımızda neler yazdı

Bize her zaman ulaşabilir, kurumsal hattımızdan randevu olarak vakfımızı ziyaret edebilirsiniz.

info@kim.org.tr
Made on